سفارش تبلیغ
صبا ویژن
www.amozesh2.parsiblog.com
بر چهریه دل ربای مهدی صلوات ا
آموزش کامپیوتری

لوگو در لغت به معنای نماد یک شرکت یا کارخانه یا مجله و روزنامه می باشد. به عنوان مثال لوگوی شرکت ایران خودرو به شکل یک اسب است و یا لوگوی روزنامه همشهری کلمه "همشهری" به صورت مقطع می باشد. اما در زمینه وبلاگ ها لوگو به تصویر کوچکی (در حد 85 در 35 پیکسل) گفته می شود که در واقع نماد آن وبلاگ است. اکثر وبلاگ ها لوگو دارند. اما لوگوها غیر از آن که نماد یک وبلاگ هستند چه استفاده دیگری دارند؟ شما می توانید با قراردادن کد لوگوی وبلاگتان در زیر لوگو ، از دیگران بخواهید که آن را در وبلاگ خود قرار دهند. لوگوی شما به وبلاگ شما لینک شده بنابراین اگر فردی لوگوی شما را در وبلاگش قرار دهد ، بینندگان وبلاگ آن فرد با کلیک بر روی لوگوی شما ، به وبلاگ شما خواهند آمد و این باعث افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ شما می شود. معمولا قرار دادن لینک و لوگو در وبلاگ ها به صورت دوطرفه است یعنی فردی لینک یا لوگوی وبلاگ دیگری را در وبلاگ خود قرار می دهد و شما نیز لینک یا لوگوی او را در وبلاگ خود قرار می دهید. چگونه لوگو بسازیم؟ شما اگر کار با برنامه Photoshop را بلد باشید می توانید به راحتی یک لوگو بسازید. در اینجا به شما آموزش می دهیم که چگونه با برنامه Photoshop یک لوگو بسازید

کار عملی : ساخت یک لوگو با برنامه Photoshop
1. وارد برنامه Photoshop شوید.
2.
از قسمت File ، روی گزینه New کلیک کنید.
3.
در قسمت Width عدد 85 و در قسمت Height عدد 35 را وارد نمایید. توجه کنید که واحد اندازه گیری روی Pixels باشد.
4.
روی گزینه OK کلیک کنید.
5.
ملاحظه می کنید که یک تصویر با ابعاد 85 در 35 پیکسل دارید. حالا شروع به طراحی لوگوی وبلاگ خود نمایید.
6.
هنگامی که کار طراحی به پایان رسید ، از قسمت Layer گزینه Flatten Image را انتخاب کنید.
7.
از قسمت File گزینه Save as را انتخاب کنید.
8. Format
را JPEG یا GIF انتخاب کنید.
9.
نامی برای لوگوی خود انتخاب کنید و در قسمت File name بنویسید.
10.
گزینه Save را بزنید.
شما لوگوی وبلاگتان را طراحی کرده اید اما حالا باید آن را روی اینترنت Upload کنید.
اما قبل از آن شما باید به یک نکته بسیار مهم توجه کنید و آن هم این که عکس شما باید gif و یا jpg باشد. در غیر این صورت با استفاده از برنامه هایی مانند ACDsee و یا Photoshop عکس خود را با یکی از این دو پسوند ذخیره کنید. حالا می توانید عکس خود را روی اینترنت آپلود کنید.



http://mohsensoft.vcp.ir




موضوع مطلب :

ارسال شده در: چهارشنبه 91 اسفند 30 :: 12:4 عصر :: توسط : مهران پویان فرد
دستورات

وارد صندوق پستی خود شده و برروی  contact در گوشه سمت چپ کلیک کنید تا  وارد صفحه contact  شوید.

 


 

بر روی کلید add contact  کلیک نمایید تا فرد را به لیست دوستان خود اضافه نمایید زیرا قبل از چت کردن ، این فرد باید در لیست دوستان شما باشد.

 


 

مشخصات فرد مثل "نام و نام خانوادگی" را وارد کنید. اگر مایلید لیست دوستان شما طبقه بندی شده باشد در مقابل categories    روی Add کلیک کرده، سپس دسته مورد نظر خود را انتخاب کنید. در قسمت Email Addresses نیز ایمیل دوست خود را نیز وارد کنید. پرکردن بقیه قسمت ها الزامی نیست! 

در پایان روی کلید save   کلیک کنید تا فرد به لیست شما اضافه شود.

 


 

در صورتیکه دوست شما درخواست شما برای دوستی را تایید کند، در صفحه اصلی ایمیل و در قسمت contact  ، می توانید نام دوست خود و وضعیت او را  مشاهده نمایید. اگر شکلک کناری زرد باشد یعنی دوست شما در حال حاضر پاسخگو است و اگر خاکستری باشد یا پاسخگو نیست یا اینکه نمی خواهد وضعیت خود را به شما نمایش دهد.

برای آغاز چت (گفتگو) روی فرد مورد نظر خود کلیک کنید.

 


 

در صفحه باز شده شما می توانید با دوست خود چت (گفتگو) کنید. برای وارد کردن متن، کافی است در کادر پایینی متن خود را تایپ کردن و بر روی دکمه Send کلیک کنید.

 

 

 

 

 

 




موضوع مطلب :

ارسال شده در: چهارشنبه 91 اسفند 30 :: 12:0 عصر :: توسط : مهران پویان فرد

جیمیل = جی میل = ایمیل گوگل

 ساختن جیمیل بسیار ساده است، فقط کافیست مراحل زیر را طی کنید تا شما هم برای خود یک جیمیل داشته باشید. (به هنگام خواندن این مطلب هرجا که برایتان سوالی پیش آمد یا با مشکلی مواجه شدید، در بخش نظرات ذکر کنید.)

1? برای ساختن جیمیل ابتدا به آدرس http://gmail.com بروید.

2? سمت راست صفحه بر روی دکمه Create an account کلیک کنید:

تصویر کوچک شده است. جهت بزرگنمایی اینجا کلیک کنید

 

3? با کلیک بر روی Creat an account به صفحه ای برده می شوید که بالای آن نوشته است Create an Account (= یک حساب بسازید). سمت راست بالای صفحه روبروی Change Language می توانید زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید، زبان پیش فرض انگلیسی است و متاسفانه به هنگام نوشتن این مطلب زبان فارسی جزو لیست زبانها نیست. تغییر این گزینه، زبان فرمی که باید پر شود را تغییر می دهد. من در اینجا توضیحات را با زبان انگلیسی ادامه می دهم، پس اگر شما هم زبان انگلیسی را ترجیح می دهید نیازی به عوض کردن این گزینه ندارید.

4? شروع به پر کردن فرم می کنیم. روبروی First name نام خود را بنویسید. روبروی Last name نام خانوادگی خود را بنویسید.

نمونه فرم پر شده تا اینجای کار:

5? بخش بعد (Desired Login Name) جاییست که شما باید نام کاربری و در واقع آدرس ایمیل خود را انتخاب کنید. انتخاب یک نام کاربری که تابحال انتخاب نشده باشد شاید کمی دشوار باشد چراکه ملیون ها نفر از جیمیل استفاده می کنند و هر کدام آدرس مخصوص به خودشان را دارند. در مستطیل خالی نام کاربری مورد نظر خود را وارد کنید و بر روی دکمه check availability کلیک کنید، این دکمه به شما می گوید که آیا نام کاربری مورد نظر شما موجود هست یا خیر. برای مثال اگر من PayamRahmani را انتخاب کنم و بر روی دکمه check availability کلیک کنم:

 

همانطور که مشاهده می کنید، پیغام قرمز رنگ به من می گوید که نام کاربری PayamRahmani موجود نیست و پایین آن به من چند پیشنهاد می دهد. اگر مایل باشم می توانم یکی از گزینه های پیشنهادی را انتخاب کنم، اما من ترجیح می دهم نام کاربری Payam2195 را امتحان کنم:

 

اینبار نام کاربری مورد نظر من موجود است.

4? پس از آنکه نام کاربری خود را انتخاب نمودید، نوبت به انتخاب رمز عبور (پسورد) می رسد. روبروی Choose a password رمز عبور مورد نظر خود را وارد کنید، روبروی Re-enter password رمز عبور خود را دوباره بنویسید. (رمز عبوری که انتخاب می کنید را در اختیار هیچکس قرار ندهید، در انتخاب رمز عبور از حروف و اعداد استفاده کنید تا رمز عبورتان امن باشد. همچنین سعی کنید در رمز عبورتان از نام خودتان، شماره شناسنامه و موارد مشابه استفاده نکنید چون نشخیص آنها برای دیگران آسان است)

انتخاب گزینه Remember me on this computer باعث می شود که گوگل کامپیوتر شما را با ایمیلی که در حال ساخت آن هستید بشناسد، من شخصا ترجیح می دهم از این گزینه استفاده نکنم.

گزینه Enable Web History به گوگل اجازه می دهد که سوابق جستجوی شما را نزد خود نگاه دارد، فعال کردن این گزینه به نظر من ضرری ندارد.

نمونه فرم پر شده مربوط به بخش انتخاب رمز عبور:

5? قسمت بعد که باید پر شود، برای مواقعی کاربرد دارد که شما رمز عبور خود را فراموش کنید. در این قسمت باید یک سوال انتخاب کنید و به آن پاسخ دهید. اگر روزی رمز عبورتان را فراموش کنید، جیمیل سوالی که الان انتخاب می کنید را می پرسد و شما باید به آن پاسخ دهید، پس اطلاعاتی که الان پر می کنید را یادداشت کرده و جای امنی نگاه دارید.

روبروی Security Question یکی از گزینه ها را انتخاب کنید. گزینه آخر (Write my own question) به شما اجازه می دهد که خودتان سوالی را مطرح کنید. روبروی Answer جواب مناسبی انتخاب کنید. اشتباه نکنید! پاسخ مناسب به سوالات به معنی پاسخ

گل تقدیم شما 

صحیح به آنها نیست چراکه در این صورت افراد دیگر ممکن است جواب شما را به راحتی حدس زده و رمز عبور شما را به دست بیاورند. پس پاسخی که در نظر می گیرید باید تقریبا پاسخی نامربوط باشد.

نمونه فرم پر شده مربوط به بخش انتخاب سوال امنیتی و پاسخ آن:

6? اگر ایمیل دیگری (ایمیل یاهو، جیمیل، هاتمیل، …) از قبل دارید و به آن اطمینان دارید، روبروی Secondary Email ایمیل خود را وارد کنید. وارد کردن ایمیل در این قسمت بسیار مفید است، مثلا یکی دیگر از راههای بازیابی رمز عبور اگر آنرا فراموش کنید، این است که جیمیل رمز عبور شما را به همین ایمیل می فرستد. به هر حال اگر این اولین بار است که ایمیل می سازید و یا ایمیل دیگری دارید که وضعیت جالبی ندارد، می توانید این مستطیل را خالی بگذارید.

روبروی Location کشور محل سکونت خود را انتخاب کنید:

 

7? به آخرین قسمت می رسیم. کمی پایین تر از Word Verification نوشته ای را مشاهده می کنید که خواندن آن مشکل است، این نوشته را در مستطیل پایین آن با دقت بنویسید.

در پایین ترین قسمت صفحه، بر روی دکمه I accept. Create my account کلیک کنید.

پس از این جیمیل شما ساخته شده و شما به صفحه Introduction to Gmail برده می شوید. بعد از خواندن راهنمایی ها، بر روی  Show me my account که بالا سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کنید تا به جیمیل خود بروید.

جیمیل نو مبارک!




موضوع مطلب :

ارسال شده در: چهارشنبه 91 اسفند 30 :: 11:53 صبح :: توسط : مهران پویان فرد

درباره وبلاگ
آرشیو وبلاگ
صفحات وبلاگ
لوگو

آمار وبلاگ
بازدید امروز: 1
بازدید دیروز: 0
کل بازدیدها: 39396

قالب بلاگفا

قالب وبلاگ

purchase vpn

بازی اندروید